חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פרגיות בגריל ברוטב פלפל
2 פרגיות חתוכות לשניים (חזה ורגל)
1 פלפל פלפל חלפיניו ללא גרעינים
1 פלפל פלפל הבנרו ללא גרעינים
4 שיני שום
2 כפות שמן צמחי
2 כפות חומץ שרי
2 כפות מיונז
2 כפיות מלח
• שמים פלפל חלפיניו ופלפל הבנרו (ללא גרעינים) בבלנדר.
• מוסיפים מיונז, שמן, חומץ שרי (או אחר), ו-4 שיני שום.
• מערבלים היטב למרינדה של רוטב לבן וחלק.
• משרים את הפרגיות במרינדה, משך 3 שעות במקרר.
• לפני הצלייה, ממליחים את העוף.
• צולים את הפרגיות על הגריל כ- 20-25 דקות מכל צד, ומידי פעם מורחים עליהן את המרינדה בעזרת מברשת (משני הצדדים).
• מוציאים מהאש, ממתינים 5 דקות וחותכים להגשה.
• מומלץ להגיש חם עם לימון בצד.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים