|
|
פרגיות בגריל ברוטב פלפל |
מרכיבים :
|
2 פרגיות חתוכות לשניים (חזה ורגל)
1 פלפל פלפל חלפיניו ללא גרעינים
4 שיני שום
2 כפות שמן צמחי
2 כפות חומץ שרי
2 כפות מיונז
2 כפיות מלח
|
|
אופן הכנה :
|
• שמים פלפל חלפיניו ופלפל הבנרו (ללא גרעינים) בבלנדר.
•
מוסיפים מיונז, שמן, חומץ שרי (או אחר), ו-4 שיני שום.
•
מערבלים היטב למרינדה של רוטב לבן וחלק.
•
משרים את הפרגיות במרינדה, משך 3 שעות במקרר.
•
לפני הצלייה, ממליחים את העוף.
•
צולים את הפרגיות על הגריל כ- 20-25 דקות מכל צד, ומידי פעם מורחים עליהן את המרינדה בעזרת מברשת (משני הצדדים).
•
מוציאים מהאש, ממתינים 5 דקות וחותכים להגשה.
•
מומלץ להגיש חם עם לימון בצד.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|