|
|
סלט ולדורף |
מרכיבים :
|
1/3 כוס שמן זית
2 כפות חומץ בן יין לבן
1 כף חרדל דיז'ון
1/3 כוס מיונז
מיץ מחצי לימון
2 תפוחים אדומים (תפוח עץ)
1 מקל סלרי קצוץ לעיגולים דקים
8 עלי חסה ערבית צעירה
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מכינים בקערה גדולה רוטב ויניגרט משמן זית, חומץ בן יין לבן וחרדל דיז'ון.
•
מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם ומערבבים היטב.
•
בקערה נפרדת מערבבים את המיונז ומיץ מחצי לימון, ומניחים בצד.
•
חותכים את התפוחים ל-8 פלחים ומוציאים את הליבה.
•
מוסיפים את התפוחים הסלרי הקצוץ והאגוזים השבורים לרוטב הויניגרט ומערבבים היטב.
•
מסדרים כמה עלים גדולים של חסה על צלחת הגשה ומסדרים עליהם את סלט התפוחים, אגוזים וסלרי.
•
מפזרים מעל את רוטב המיונז.
•
מגישים קר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|