חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגות לבה שוקולד אישיות
200 גר' שוקולד מריר משובח (70% שוקולד)
1 כוס קמח
1 כוס סוכר
3 חלמוני ביצה
2 ביצים
3 כפיות קקאו
1 כפית תמצית וניל
100 גר' חמאה
4 קעריות חרס חסינות אש להגשה אישית
אבקת סוכר לציפוי
• מצפים את התבניות האישיות עם גוש החמאה הקר.
• בקערה קטנה המתאימה למיקרו, חותכים את קוביות השוקולד ומוסיפים את החמאה שנותרה.
• ממיסים את התערובת במיקרו, וכל 15 שניות פותחים ומערבבים, עד שהשוקולד חלק ונוזלי.
• בקערה גדולה, טורפים היטב את הסוכר עם 3 חלמונים ו-2 ביצים.
• כשהתערובת הופכת בהירה, ושופכים פנימה את תערובת השוקולד, ומערבבים היטב.
• מוסיפים בקיפול גם את הקמח והקקאו (מנופים).
• מוסיפים תמצית וניל ומערבבים.
• שמים את התערובת בשקית זילוף (או שקית רגילה עם חור) ומזלפים לכל קערית מהבלילה עד 3/4 מגובה הקערית.
• ניתן גם לשפוך את הבלילה עם מצקת, אך העיקרון הוא שהדפנות ישארו נקיות.
• לאחר הזילוף, דופקים כל קערית כמה פעמים על השולחן כדי ליישר את התערובת.
• מניחים את הקעריות בתוך תבנית פיירקס ומניחים למשך 20 דקות במקרר.
• אחרי 20 דקות, מוציאים את התבנית מהמקרר, ושופכים לתוכה מים חמים מאוד (לא רותחים) עד אמצע גובה התבנית.
• מכניסים את התבנית עם הקעריות לתנור שחומם מראש ל- 240 מעלות משך 12 עד 15 דקות, עד שהציפוי מתקשה אך פנים העוגה נותר נוזלי.
• מוציאים את העוגות מהתנור ומצננים בתוך הקערית עוד 15 דקות.
• הופכים את הקעריות לתוך צלחת הגשה.
• מצפים כל עוגה באבקת סוכר ורצוי להוסיף גם כדור של גלידת וניל.
• מגישים מיד.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים