חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ספגטי קרבונרה
180 - 200 גר' ספגטי (או פסטה לבחירתכם)
1 כף שמן זית
120 גר' פנצ'טה או בייקון
2 ביצים
פלפל גרוס עבה
3/4 כוס גבינה איטלקית מגורדת- גבינת פרמזן, גבינת פקורינו או שילוב של שתיהן
• מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה.
• כשהפסטה מוכנה, מוציאים אותה מהמים ומסננים, שומרים כוס אחת של מי הבישול (חשוב!).
• חותכים את הבייקון או הפנצ'טה לריבועים באורך שני סנטימטר.
• מחממים מחבת עם כף שמן זית על אש בינונית ומטגנים את הבייקון עם פלפל גרוס עבה, משך 3-4 דקות.
• יש להקפיד שהבייקון ישאר מעט רך ולא יגיע לדרגת קריספי (פריך או שביר).
• בכלי נפרד טורפים שני ביצים ומוסיפים להם 1/2 כוס מהגבינה המגורדת ופלפל גרוס גס.
• כשהבייקון מוכן, מורידים לאש נמוכה ומוסיפים 1/2 כוס עד כוס ממי הבישול של הפסטה.
• מערבבים ומוסיפים את הפסטה המבושלת לתוך הבייקון.
• מערבבים שוב ומוסיפים פנימה בזילוג ותוך ערבוב, את תערובת הביצים והגבינה המגורדת.
• מערבבים היטב עוד דקה (כדי שהביצים לא יקרשו, והמרקם יזכיר שמנת) ומכבים את האש.
• מוסיפים את יתרת הגבינה המגורדת (כאמור שילוב של פרמזן ופקרינו, יהיה מושלם במקרה זה).
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים