|
|
כריך עוף מושלם לפיקניק |
מרכיבים :
|
2 פרוסות חזה עוף נקי
1/2 כפית אורגנו יבש
כפית אבקת שום יבש
6 כפות רוטב פסטו (מתכון מצורף)
קופסת שימורי גמבה קלויה
חופן עלי רוקט (ארוגולה)
שן שום
2 לחמניות ג'בטה
מעט שמן זית לטיגון
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מפזרים על שני צידי חזה העוף שמן זית, מלח ופלפל, אבקת שום ומעט אורגנו.
•
צולים את העוף על מחבת חם כ-4 דקות מכל צד.
•
מוציאים ומקררים.
•
חותכים את הג'יבטה באמצע, מפזרים מעט שמן זית ומכניסים לתנור בחום גבוה עד השחמה (דרגת טוסט). מוציאים את הג'בטה מהתנור ומשפשפים בשן שום כדי לתת טעם נוסף.
•
פורסים את חזה העוף במרכז, מורחים על הג'בטה פסטו, מניחים מעל את הרוקט, מעליו את חזה העוף הפרוס ומעליו את הגמבה (פלפלים כבושים/קלויים).
•
עוטפים בנייר כסף ומכניסים לסלסלת הפיקניק...
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|