חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגיות טריפל שוקולד צ'יפס
1 כוס ועוד שתי כפות קמח
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס חמאה ללא מלח, רכה
1/4 כוס סוכר חום בהיר
1/4 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
1 ביצה גדולה
1/3 כוס פתיתי שוקולד לבן לאפייה
1/3 כוס פתיתי שוקולד חלב לאפייה
1/3 כוס פתיתי שוקולד מריר לאפייה
• שמים את החמאה הרכה בקערה ומוסיפים לה שני סוגי סוכר.
• חשוב מאוד להקפיד שהחמאה מאוד רכה אך לא נמסה.
• מערבבים את החמאה עם הסוכר (רצוי עם לקקן) עד שמתקבלת תערובת רכה וגרגירית (כ-3 דקות).
• מוסיפים ביצה ותמצית וניל וטורפים היטב עם מטרפה.
• מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, המלח והסודה לשתייה.
• טורפים אותם מעט עם המטרפה כדי להפריד את הגרגרים (אפשר גם לנפות- אבל זה מהווה תחליף).
• מוסיפים את התערובת היבשה לתוך החמאה והסוכר ומערבבים היטב עם לקקן או כף עץ.
• מוסיפים את שלושת סוגי פתיתי השוקולד לבלילה, ומערבבים היטב.
• מצפים תבנית אפיה עם נייר פרגמנט, חופנים בעזרת כף או סקופ עיגולים מהבצק, ומסדרים את העוגיות על התבנית, במרחק שווה.
• הבצק יספיק ל- 12 עד 15 עוגיות.
• אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות משך 10 דקות.
• מוציאים מהתנור, ומצננים 10 דקות לפני שמעבירים לצלחת או לרשת.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים