|
|
עוגת גבינה פירורים טבעונית |
מרכיבים :
|
2 כוסות שקדים
10 תמרים מגולענים
1 כפית אבקת וניל טחון טרי
1/2 כוס דבש
2 כפיות תמצית וניל
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס שמן קוקוס מומס
תבניות פאי אישי ללא תחתית
|
|
אופן הכנה :
|
•טוחנים את השקדים במעבד המזון.
•
מוסיפים את תמרים המגולענים (רצוי תמרי מג'הול) וכפית תמצית וניל וממשיכים לעבד לתערובת אחידה.
•
שמים את התבניות העגולות על מגש, ומסדרים בתוכן שכבה בעובי כסנטימטר עד שניים מעיסת השקדים (ניתן גם להשתמש בתבנית עוגה).
•
משאירים בצד כמה כפות מהעיסה כדי לפזר על העוגה.
•
דוחסים היטב את העיסה כדי לקבל תחתית יציבה לעוגה.
•
מכניסים את התחתיות לפריזר לשעה לפחות.
•
בנתיים, טוחנים במעבד את אגוזי הקשיו.
•
מוסיפים 1/2 כוס מיץ תפוזים ו-2 כפיות תמצית וניל וממשיכים לעבד.
•
מוסיפים 1/2 כוס דבש ו-1/2 כוס שמן קוקוס מומס.
•
ממשיכים לעבד עד שנוצר קרם גבינתי.
•
שופכים את הקרם על גבי תחתיות העוגה בצורה שווה.
•
מפזרים מעל את פירורי השקדים שנותרו.
•
שמים במקפיא לשעה, ולאחר מכן שומרים בקירור (עד שבוע).
•
מגישים קר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|