|
|
רוטב לאגרולס |
מרכיבים :
|
1/2 כוס סוכר
1/3 כוס מים
1/4 כוס גזר מגורד
1/4 כוס חומץ אדום אסיאתי או חומץ תפוחים
1 כף שום קצוץ
1 כף פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 כפית ו-1/2 קורנפלור
2 כפות בוטנים קלויים מרוסקים (אופציונאלי)
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים בסיר קטן את כל החומרים: שום, פלפל צ'ילי קצוץ, גזר מגורד, 1/2 כוס סוכר, 1/3 כוס מים, 1/4 כוס חומץ אדום, 2 כפיות רוטב דגים וכפית וחצי קורנפלור.
•
שמים את הסיר על אש בינונית ומערבבים ומביאים לרתיחה.
•
מורידים את האש מעט וממשיכים לאדות כ- 5 דקות עד שהרוטב מסמיך.
•
מוציאים מהאש ומצננים.
•
מגישים עם אגרולס או גלילות אביב אסיאתיות, ובוזקים מעט בוטנים קצוצים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|