חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פנקייק תפוחי אדמה
2 תפוחי אדמה בינונים (360 גר')
1/4 כפית מלח
שמן לטיגון
בצל ירוק לקישוט
פלפל ירוק חריף חתוך לעיגולים
פלפל אדום חריף חתוך לחתיכות
תיבול לטעמכם
•חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות קטנות וטוחנים אותם לרסק במעבד המזון או במיקסר.
• תמסננים את רסק תפוחי האדמה מהנוזלים שניגרו בזמן העיבוד, ומניחים לנוזלים לעמוד בצד רבע שעה.
• לאחר רבע שעה, ניתן יהיה לראות שבקערת הנוזלים נותר עמילן בתחתית.
• שופכים בעדינות את הנוזלים לכיור כך שרק העמילן נותר.
• מערבבים את העמילן שנותר עם תפוחי האדמה המרוסקים.
• מוסיפים לרסק מלח ומערבבים.(כאן ניתן להוסיף עוד תבלינים לטעמכם כמו פפריקה, פלפל לבן, קורט אגוז מוסקט, קורט כמון, תיבול פרובנס ועוד.)
• מחממים מחבת עם 3-5 כפות שמן, יוצרים קציצות עם הכף ומניחים על המחבת החם.
• משטחים את הפנקייקס עם הכף ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד השחמה.
• מקשטים את הפנקייקס בחתיכות פלפל חריף ובצל ירוק. (אופציונאלי).


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים