|
|
טופו מוקפץ פיליפיני |
מרכיבים :
|
1 כף שמן
1/2 כפית שום כתוש
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
3 כוסות טופו חתוך לריבועים
2 כפיות סוכר
1/4 כפית פלפל לבן
1 כף שמן שומשום
1 כף קורנפלור
1/4 כוס מרק ירקות או מים
|
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ לקישוט
|
אופן הכנה :
|
•מחממים ווק על אש גבוהה עם כף שמן צמחי ומטגנים את השום והג'ינג'ר כדקה.
•
מוסיפים את רוטב הצדפות, פלפל לבן וסוכר ומערבבים.
•
מערבבים את הקורנפלור ב- 1/4 כוס מרק, ציר ירק או מים ומוסיפים למחבת.
•
מוסיפים את הטופו ואת שמן השומשום ומקפיצים היטב עם הרוטב.
•
מקפיצים כמה דקות עד שהרוטב מסמיך.
•
מגישים את הטופו חם ובוזקים מעל בצל ירוק.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|