חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
טופו מוקפץ פיליפיני
1 כף שמן
1/2 כפית שום כתוש
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
3 כוסות טופו חתוך לריבועים
3 כפות רוטב צדפות (אפשר כשר)
2 כפיות סוכר
1/4 כפית פלפל לבן
1 כף שמן שומשום
1 כף קורנפלור
1/4 כוס מרק ירקות או מים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ לקישוט
•מחממים ווק על אש גבוהה עם כף שמן צמחי ומטגנים את השום והג'ינג'ר כדקה.
• מוסיפים את רוטב הצדפות, פלפל לבן וסוכר ומערבבים.
• מערבבים את הקורנפלור ב- 1/4 כוס מרק, ציר ירק או מים ומוסיפים למחבת.
• מוסיפים את הטופו ואת שמן השומשום ומקפיצים היטב עם הרוטב.
• מקפיצים כמה דקות עד שהרוטב מסמיך.
• מגישים את הטופו חם ובוזקים מעל בצל ירוק.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים