|
|
ברוסקטה חגיגית |
מרכיבים :
|
לחם בגט פרוס
8 עיגולי גבינת מוצרלה בנוזל, חתוכים לרבעים
2 כוסות עגבניות שרי חתוכות לרבעים
4 כוסות רוקט (ארוגולה)
3 כפות שמן זית
שתי כפיות חומץ בלסמי
כוס בזיליקום טרי קצוץ
שן שום
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים בקערה את שמן הזית, החומץ הבלסמי, מלח ופלפל, גבינת המוצרלה, עגבניות שרי ומחצית מהריחן.
•
מוסיפים את הארוגולה ומערבבים טוב.
•
מושחים את הלחם בשמן זית ו"צולים" על מחבת חם כמה דקות מכל צד עד שהלחם משחים.
•
מורחים את הברוסקטה בשן שום לטעם, מערימים מעליה את הסלט ומפזרים מעל הכל קצת ריחן טרי.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|