חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ברוסקטה חגיגית
לחם בגט פרוס
8 עיגולי גבינת מוצרלה בנוזל, חתוכים לרבעים
2 כוסות עגבניות שרי חתוכות לרבעים
4 כוסות רוקט (ארוגולה)
3 כפות שמן זית
שתי כפיות חומץ בלסמי
כוס בזיליקום טרי קצוץ
שן שום
מלח ופלפל
• מערבבים בקערה את שמן הזית, החומץ הבלסמי, מלח ופלפל, גבינת המוצרלה, עגבניות שרי ומחצית מהריחן.
• מוסיפים את הארוגולה ומערבבים טוב.
• מושחים את הלחם בשמן זית ו"צולים" על מחבת חם כמה דקות מכל צד עד שהלחם משחים.
• מורחים את הברוסקטה בשן שום לטעם, מערימים מעליה את הסלט ומפזרים מעל הכל קצת ריחן טרי.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים