חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
לחם דבש מחיטה מלאה
3 כוסות חיטה מלאה
2 כפיות שמרים יבשים
1 ו-1/2 כפיות מלח
1 ו- 2/3 כוסות מים חמים מאוד (לא רותחים)
1/2 כוס דבש
1 ביצה
1/4 כוס שמן
• מערבבים בקערת המיקסר מחצית מכמות הקמח עם כפית וחצי מלח ו-2 כפות שמרים יבשים.
• מעבדים עם וו הבצק ומוסיפים בהדרגה כוס ועוד 2/3 כוס מים.
• מוסיפים את הדבש וביצה ומעבדים היטב.
• מוסיפים 1/4 כוס שמן ומעבדים.
• מוסיפים את יתרת הקמח ומעבדים לבצק חלק.
• במידת הצורך מוסיפים עוד קמח.
• מכסים את הבצק עם מטלית בד ומניחים לו לתפוח משך 30 דקות.
• לאחר 30 דקות מסדרים את גוש הבצק לכיכר לחם עגולה גדולה ומניחים אותו על גבי תבנית עם נייר אפייה.
• מצפים את התבנית בבד או ניילון נצמד, ומניחים ללחם לתפוח עוד רבע שעה.
• חורצים עם סכין, כמה חתכים אלכסונים על כיכר הלחם ומפזרים מעל עם מסננת קטנה, מעט קמח מלא.
• אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות משך 30 דקות.
• מצננים ופורסים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים