|
|
גלידת וניל ושוקולד תוצרת בית |
מרכיבים :
|
1/2 כוס חלב
2 כפות סוכר
1/2כפית תמצית וניל
1 וחצי כפות קקאו
1 כף סירופ תות או אחר לטעמכם
סירופ שוקולד לקישוט
להכנה:
2 שקיות אטומות - אחת בינונית ואחת גדולה
2 מגשי קוביות קרח
6 כפות מלח
|
|
אופן הכנה :
|
•שמים את החלב, הסוכר תמצית הוניל והקקאו בשקית אטומה בגודל בינוני.
•
ניתן להוסיף עוד כף תמצית תות, קרמל או כל טעם שתבחרו.
•
מכניסים לשקית הגדולה יותר, את קוביות הקרח והמלח. האפקט שלהם יחד יצור מאין "מיני פריזר מהיר" ויקשה את חומרי הגלידה.
•
מכניסים את השקית הבינונית עם מרכיבי הגלידה לתוך השקית הגדולה עם הקרח, ומתחילים לשקשק.
•
משקשקים את החומרים היטב משך 10 דקות רצופות.
•
לאחר 10 דקות המרקם שבתוך בשקית הקטנה יהפוך כמו קסם לגלידה.
•
גוזרים את הקצה של השקית ומזלפים את הגלידה לתוך כלי הגשה.
•
מקשטים עם סירופ שוקולד ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|