|
|
שרבט מרגריטה אלכוהולי |
מרכיבים :
|
1/2 כוס מיץ לימון טרי
2 כפות טקילה
3 כפות ליקר תפוזים טריפל סק
1 כוס וחצי אבקת סוכר
1 כף גרדת קליפת תפוז
1 כף גרדת קליפת לימון
2 כוסות שמנת מתוקה
1 לימון לקישוט
|
|
אופן הכנה :
|
• שמים במיקסר את מיץ הלימון, 2 כפות טקילה, 3 כפות ליקר תפוזים, גרדת קליפת תפוז ולימון ואבקת סוכר.
•
מערבבים במיקסר (עם וו הקצפה) עד שהחומרים נקשרים.
•
מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים היטב על מהירות גבוהה עד שנוצר מרקם קצפתי.
•
שמים את הבלילה בכלי מתאים לפריזר ומקפיאים משך 8 שעות.
•
מגישים את הגלידה בכוס מרגריטה ומגרדים מעל מעט קליפת לימון.
•
מגישים עם פרוסת לימון לקישוט.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|