חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
נזיד צדפות נוסח מנהטן
1 כוס גבעולי כרישה קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות
3 גבעולי סלרי קצוצים
כמה גבעולי טימין טרי
1/4 כוס קמח
2 כוסות מים
1 תפוח אדמה מקולף חתוך לקוביות
1 קופסת שימורי עגבניות קצוצות
4 קופסאות צדפות קצוצות (כ- 400 גר')
1 כף שמן זית
מלח ופלפל
• מניחים סיר על אש בינונית, בוזקים שמן זית ומקפיצים את הכרישה, הסלרי ומעט מלח משך 5 דקות.
• מוסיפים את השום ואת ענף הטימין. (בתום הבישול נוציא את הענף החוצה).
• מוסיפים את הקמח לעיבוי ומערבבים, מוסיפים את הנוזל משימורי הצדפות, מערבבים ומוסיפים את 2 כוסות המים.
• מוסיפים את קוביות תפוח האדמה ומביאים לרתיחה כ- 10 דקות עד שמתרכך.
• מוסיפים את העגבניות ואת הצדפות ומבשלים עוד כ- 5 דקות.
• מגישים עם מעט רוטב חריף ומקשטים בפטרוזליה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים