חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סלמון מאודה בשעועית ירוקה
4 נתחי סלמון כ- 250 כל אחד
1 ענף רוזמרין (עלים בלבד- קצוצים)
1 כף עלי נענע קצוצים
5 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
מיץ מלימון שלם
לרוטב: 800 גר' שעועית ירוקה
3 עגבניות חלוטות וקלופות, חתוכות לקוביות
1 בצל קצוץ
1/2 צרור פטרוזיליה.
מלח גס ופלפל גרוס עבה
• מיץ מלימון אחד
• 3 כפות שמן זית
• שוטפים את הסלמון ומשרים אותו משך כשעה במיץ מלימון אחד.
• מערבבים יחד 5 כפות שמן זית, שום כתוש, מלח ופלפל, רוזמרין קצוץ ונענע.
• מסדרים את נתחי הסלמון על תבנית מצופה בנייר כסף (עם העור כלפי מטה).
• מושחים את הסלמון עם מברשת ברוטב השמן ועשבי התיבול.
• מכסים את כל התבנית עם הסלמון בנייר כסף ומכניסים לאידוי לתנור שחומם מראש ל-190 משך כ-20 דקות.
• בנתיים, מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל.
• מקפיצים את הבצל 3 דקות ומוסיפים את השעועית.
• מערבבים יחד את הבצל עם השעועית ומבשלים עד שהבצל משקיף.
• מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה הקצוצה, מיץ מלימון אחד, מלח ופלפל לפי טעם.
• מכסים את מחבת ומבשלים משך כ-15 דקות או עד שהשעועית מוכנה.
• מסדרים את נתחי הסלמון, חמים מהתנור על מצע שעועית העגבניות.
• בוזקים עוד מיץ לימון למעלה ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים