|
|
מצה בריי |
מרכיבים :
|
2 פרוסות מצה
2 ביצים
3 כפות חלב
50 גר' חמאה לטיגון
מלח
|
|
אופן הכנה :
|
• מפוררים את המצה לחתיכות בגודל בינוני ומשרים אותן בקערה עם מים כמה דקות עד שהן מתרככות.
•
בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם כמה כפות חלב או שמנת מתוקה, ומלח לפי טעם.
•
מנקזים את המצה משאריות המים ושופכים אותן לתוך הביצה.
•
משאירים את המצה לספוג את הביצה עוד כמה דקות.
•
מחממים מחבת עם חמאה וכאשר החמאה נמסה שופכים את בלילת הביצים והמצה למחבת.
•
משטחים את כל התערובת לחביתה שטוחה ועגולה.
•
אחרי 2-3 דקות, כשהחביתה מוכנה ומשחימה אפשר להפוך אותה שלמה או לחתוך במחבת לחתיכות ולהפוך כל חתיכה.
•
מוציאים לנייר סופג ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|