מתכון לעוגת ביסקוויטים
עוגת ביסקוויטים, מעלה אצל רבים מאיתנו זכרונות ילדות קסומים וטעמים ראשוניים של מתיקות שלא נגמרת. אין כמעט ילד, שלא אוהב אותה, ואין מבוגר שלא היה פעם ילד, כך שאם תעשו חשבון פשוט- זאת עוגה שקשה לטעות איתה...
אולי אחת הסיבות שהעוגה הזו מתקשרת אצל רובינו לילדות היא העובדה שכמעט בכל גרסה, היא אחת העוגות הקלות ביותר שיש להכנה. היא אינה דורשת לרוב אפייה, אפשר להכין אותה כמעט תמיד מחומרים שיש בבית, והכי כיף להכין אותה יחד עם הילדים ולתת להם להשתתף בהכנה, כך שלא פלא שאין כמעט בית שהיא לא ביקרה בו.
במתכון לעוגת ביסקוויטים, תמיד תוכלו לאלתר בקלות; למשל להחליף את הפודינג בשמנת מתוקה, ועם לא בשמנת אז בגבינה לבנה מתובלת או אם אתם רוצים עוגת ביסקוויטים פרווה - בקרם מוכן על בסיס שמנת צמחית.
את הציפוי לעוגה, תוכלו תמיד להכין מהמילוי עצמו, ואם תבחרו בציפוי משוקולד - תוכלו להשתמש בשוקולד אמיתי או בגנאש, בקרם קקאו פשוט שמכינים עם סוכר ומרגרינה או בסירופ שוקולד מוכן שתשפכו מעל.
ואין סוף לציפויים ולמילויים בהם תוכלו להשתמש בהכנת עוגת ביסקוויטים: למשל להוסיף למילוי שקדים צימוקים או מרשמלו, לתבל ברום או בוניל, לצבוע בצבע מאכל ליום הולדת, לקשט בשוקולד מגורד, סוכריות צבעוניות או פירורי אגוזים, ועוד.
|
|