|
מתכונים על האש לחג עצמאות שמח
מתכונים לרטבים ומרינדות שיוסיפו עניין למנגל שלכם
|
בחג העצמאות הקרוב, כמו באלו שקדמו לו, נצא רובנו המכריע לחורשות, לפארקים, לגנים הציבורים ולגינות הפרטיות, ונעשה את אחד הדברים שאנחנו הכי אוהבים לעשות.
לנפנף כמובן. עבור חלק מאיתנו, זו תהיה חוויה גסטרונומית מפוקפקת למדי;
שוב אותו קבב דחוס, שיפודים בטעם "תבלין לעוף בגריל" או סטייק מופשר שנצלה יתר על המידה...
|
מובן שאם אתם מאלו שמצוידים בבשר ה"נכון" שנבחר בקפידה אצל הקצב ה"נכון", (כלומר כזה שהשקעתם את כל תלושי החג ברכישתו...), הרי שכל תיבול שאינו בסיסי דוגמת מלח פלפל ושמן זית – לרוב מיותר. בשר איכותי באמת, לא זקוק להרבה תבלינים ורצוי לצלותו נקי להגיש עם רוטב בצד.
אך עבור מרביתינו, חווית הטעמים בגריל, לא חייבת להיות שגרתית או משעממת כמו בכל חג. לשם כך אספנו עבורכם את מיטב הרטבים, המרינדות המשרים ותערובות התבלינים לצלייה של בשר, עוף ודגים על האש.
תוכלו להיווכח שבמעט מאוד מאמץ והשקעה מינימאלית, יש ביכולתכם לשדרג כל אחת מהמנות שאתם זורקים על הגריל, ולהפוך אותה לחגיגה אמיתית של טעמים, וריחות.
|
הנה כל מה שנדרש על מנת להוסיף עוד עניין וטעם למנגל שלנו.
אז תכינו את הפחמים, עטפו את הצלי שלכם באריזה ריחנית ומעניינת, ו..תתחילו לנפנף.
|
|
|
|