חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים


טיפים שלכם


שמירת עשבי תיבול טריים במשך יותר משבוע!


1. בקופסא עם מים אני מנקה את עשבי התיבול, כל אחד בנפרד, כמה פעמים (כלומר משחררת אותם במים, וכך הליכלוך שוקע או צף מנערת ומרימה כמות קטנה כל פעם ומעבירה לקופסת מים אחרת וכך 2,3 פעמים). 2. מורידה את העלים - נותנת משיכה לכיוון אחד וכל העלים יורדים (בכוסברה לפעמים 2 משיכות כל אחת לכיוון אחר). שמה אותם בקופסא עם מים עד שמסיימת. 3. במסננת ממתכת שמונחת על קערה - אני מכניסה כל עשב תיבול "בפינה משלו". כל יום או יומיים אני מכניסה את העלים מתחת למים. לפעמים גם הופכת את כיוונם - אלו שהיו למטה יהיו למעלה. (לא לשכוח לרוקן את המים שמצברים בקערה שמתחת למסננת). 4. כל השבוע ואפילו יותר יש לכם עשבי תיבול טריים לחלוטין, יפים, ירוקים, רחוצים ומוכנים ישר לבישול...
תודה לרונית על הטיפ
הטיפ הבא


טיפים נוספים


  הקפאת תפוחי אדמה
  בישול תירס
  סגולות השום
  סוכר בתבשילי עגבניות
  קציצות בשר אווריריות
  מתי מוסיפים מלח לקטניות?
  הסמכת תבשילים
  בישול ירקות עם קליפה
  באיזה סיר לבשל?
  בישול סוכר
  הוספת חומץ למי הבישול
  כרוב ממולא


טיפים בוידאו


  המלצות במבוק לקיץ קל
  איך מסדרים בצק לפאי או לקיש
  איך מכינים מגש גבינות
  טיפ לגבינת פרמזן
  יוגורט בריא בטעמים
  בסיס לכדורי גבינה
  בישול לובסטר
  איך לשכנע ילדים לאכול דגים
  איך מנקים שרימפס
  איך מקלפים שרימפס
  איך מקלפים רימונים
  איך מזגגים שאריות בשר בסיר


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים