שמירת עשבי תיבול טריים במשך יותר משבוע!
1. בקופסא עם מים אני מנקה את עשבי התיבול, כל אחד בנפרד, כמה פעמים (כלומר משחררת אותם במים, וכך הליכלוך שוקע או צף מנערת ומרימה כמות קטנה כל פעם ומעבירה לקופסת מים אחרת וכך 2,3 פעמים).
2. מורידה את העלים - נותנת משיכה לכיוון אחד וכל העלים יורדים (בכוסברה לפעמים 2 משיכות כל אחת לכיוון אחר). שמה אותם בקופסא עם מים עד שמסיימת.
3. במסננת ממתכת שמונחת על קערה - אני מכניסה כל עשב תיבול "בפינה משלו". כל יום או יומיים אני מכניסה את העלים מתחת למים. לפעמים גם הופכת את כיוונם - אלו שהיו למטה יהיו למעלה. (לא לשכוח לרוקן את המים שמצברים בקערה שמתחת למסננת).
4. כל השבוע ואפילו יותר יש לכם עשבי תיבול טריים לחלוטין, יפים, ירוקים, רחוצים ומוכנים ישר לבישול...
תודה לרונית
על הטיפ
|